Trouwlocatie Dordrecht

Bent u op zoek naar de perfecte trouwlocatie in Dordrecht? Bij ons staan uw wensen centraal. Wij begrijpen dat elk huwelijk uniek is, en daarom bieden wij alle offertes op maat aan, zodat u de trouwlocatie kunt creëren die bij uw visie en budget past.

Of u nu droomt van een romantische ceremonie in de buitenlucht of een intieme binnenbruiloft, bij ons zijn altijd flexibele oplossingen mogelijk. Uw trouwdag moet precies zoals u dat wilt zijn, en wij zijn er om uw dromen werkelijkheid te maken.

Jouw droombruiloft bij Art & Dining

Bij Art & Dining zijn we toegewijd aan het maken van jouw droomdag tot een onvergetelijk succes. Of je nu droomt van een intieme bruiloft of een grootschalig feest, wij zetten ons in om aan al jouw wensen te voldoen. Onze veelzijdige locatie biedt de perfecte setting voor jouw speciale dag, zowel binnen als buiten.

Wat betreft de culinaire invulling, hebben wij een breed scala aan diverse gerechten om uit te kiezen, zodat jouw bruiloftsmenu net zo uniek is als jullie liefdesverhaal. Laat ons de details verzorgen terwijl jullie genieten van de perfecte start van een nieuw hoofdstuk in jullie leven.

Eten in Dordrecht in onze Museumtuin & serre

Onze museumtuin en serre zijn ware verborgen schatten in het bruisende hart van Dordrecht. Hier kunt u niet alleen heerlijk lunchen, maar ook de rust en schoonheid van een van de mooiste en meest serene plekken in de binnenstad ervaren.

Ontsnap aan de drukte en geniet van uw maaltijd te midden van de groene omgeving en het rustgevende geluid van de natuur. Eten in Dordrecht wordt hier een bijzondere ervaring waarbij u zich kunt verbinden met de stad en haar prachtige natuurlijke schoonheid.

“Unieke locatie met gezellig en gastvrij personeel”

Meer informatie

Wilt u graag een offerte aanvragen? Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Reserveer direct

Let op! Reserveren kan pas vanaf 7 personen