Pasen – 21 en 22 april 2019

 


Paasbrunch | van 12.00 tot 15.00 uur | Schoumanzaal
€ 22,50 per persoon | € 15,00 per kind

Grove mosterd crèmesoep | tuinkruiden
Diverse luxe belegde sandwiches | mini-croissants | mini-broodjes | zoet beleg | hartig beleg | vers fruit
Diverse eiergerechten | bacon | gerookte zalm | aardappelsalade met fricandeau en Serranoham | quiche van ricotta met spinazie, rucola en geitenkaas
Etagères met diverse desserttaartjes | chocolademousse | slagroom | roomijs
Koffie | thee | melk | jus d’orange

Diner | Driegangenmenu | Vanaf 18.00 uur | Restaurant
€ 32,50 per persoon

Rundertartaar | huisgedraaid | gepocheerde kwarteleitjes | truffelcrème | ingelegde groenten
Heilbot | geroosterd | kruidenkorst | boterschuim | tuinerwten | gepofte aubergine | akkerpaddenstoelen
Lemon curd | aardbeien | gebrand schuim | limoncello

Klik hier om direct te reserveren