Restaurant

Het sfeervolle museumrestaurant Dordrecht, Art & Dining heeft een moderne en warme uitstraling. Het restaurant en de Serre bieden een prachtig uitzicht op de museumtuin. Je bent de hele dag welkom voor een lekker eten, een kopje koffie met gebak of een goed glas wijn met een borrelhapje op het terras, in het restaurant of in een van de zalen. Ben je met een groep van 15 personen of meer, of wil je iets organiseren, bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken (078 632 91 00).

Lunch en diner

Het museumrestaurant biedt plaats aan negentig personen. De Serre, die een prachtig uitzicht biedt op de museumtuin, is geschikt voor nog eens vijftig personen. Bij mooi weer zijn de terrasdeuren open en kan je heerlijk op het terras in de tuin zitten en genieten van de lekkere gerechten uit onze keuken. Ook in de winter geeft de tuin een warm en comfortabel gevoel.

De hele dag is er de mogelijkheid om in het restaurant te genieten van koffie met wat lekkers, een goed glas wijn met een borrelhapje of een vlotte (zaken)lunch of een uitgebreid diner. Op de menukaart bekijk je alvast onze pure en eerlijke gerechten!

Beste restaurant van Dordrecht

Art & Dining is in 2011 verkozen tot het beste restaurant van Dordrecht. Voor de verkiezing van de Horecatrofee bezocht een deskundige jury negen Dordtse toprestaurants. Art & Dining werd verkozen vanwege de kwaliteit, de sfeer en het vernieuwende karakter.

Het restaurant in Dordrecht is gelegen in een ontspannen en artistieke omgeving en biedt verschillende soorten gerechten en wijnen aan. Een lunch, hapje of drankje in Art & Dining is heel goed te combineren met een bezoek aan het Dordrechts Museum.

In het museumrestaurant Dordrecht wordt een wisselende kunstcollectie van het Dordrechts Museum tentoongesteld. De historische elementen van het oude klooster zijn geheel gerestaureerd; de oude boogramen en togen zijn aan beide kanten van het restaurant te vinden. Deze bieden directe toegang tot het museum en de Serre.

Direct reserveren restaurant

Wil je komen lunchen, dineren of komen genieten van koffie of thee met lekkers? Dan hoef je niet te reserveren, er is altijd wel een mooi plekje vrij. Heb je (dieet)wensen of een ander verzoek? Dan kun je natuurlijk altijd bellen voor je bezoek!

 Bellen mag ook: (078) 632 91 00.
 Graag tot ziens!

Restaurant en Zalen | Art & Dining in Dordrecht | Museum restaurant