Private dining in de salon

Private dining in de Salon staat voor genieten met je eigen gezelschap in een aparte ruimte. In deze sfeervolle en intieme ruimte kan je met een klein gezelschap dineren, maar de ruimte is door de artistieke inrichting ook uitermate geschikt voor een vergadering of brainstorm-sessie. De Salon biedt plaats aan ongeveer twintig personen, afhankelijk van de gewenste opstelling. De muren zijn voorzien van fraaie werken van Nederlandse Schilders, waardoor de ruimte heel prettig aanvoelt.

Zakelijke events & borrels

Art & Dining is niet alleen een culinaire bestemming, maar ook de perfecte locatie voor zakelijke evenementen en borrels in Dordrecht. Onze veelzijdige ruimtes bieden een stijlvolle en professionele omgeving om je bedrijfsevenementen te organiseren.

Of het nu gaat om vergaderingen, seminars, netwerkevenementen of informele borrels, wij kunnen aan al jouw zakelijke behoeften voldoen. Bovendien kunnen jouw gasten genieten van de inspirerende kunstwerken die onze locatie sieren. Laat ons je helpen om jouw zakelijke evenement een succes te maken bij Art & Dining.

Bekijk onze zalen

Bij Art & Dining bieden we een scala aan sfeervolle zalen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu kiest voor de elegantie van de Salon, de veelzijdigheid van het Auditorium of de ontspannen sfeer van de Wijnbar/Lounge, elke zaal heeft zijn eigen unieke charme.

Of je nu een intieme bijeenkomst, een formele presentatie of een gezellige borrel plant, onze zalen bieden de perfecte setting om jouw evenement onvergetelijk te maken. Ontdek onze diverse zalen en kies degene die het beste bij jouw gelegenheid past.

“Unieke locatie met gezellig en gastvrij personeel”

Meer informatie

Wilt u graag een offerte aanvragen? Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Reserveer direct

Let op! Reserveren kan pas vanaf 7 personen