Evenementen & verhuur

Bij Art & Dining begrijpen we dat speciale gelegenheden vragen om een bijzondere setting. Onze evenementenlocatie biedt de perfecte plek voor het vieren van belangrijke mijlpalen, het houden van inspirerende vergaderingen of het organiseren van gezellige bijeenkomsten.

Of je nu een zakelijke conferentie plant, of gewoon op zoek bent naar een plek om te borrelen met vrienden, onze veelzijdige ruimtes passen zich aan aan jouw behoeften. Laat ons professionele team je helpen bij het creëren van een evenement dat nog lang in de herinnering zal blijven. Welkom bij Art & Dining, waar jouw speciale gelegenheid tot leven komt.

Evenementenlocatie Dordrecht

Bij Art & Dining in Dordrecht bieden we een veelzijdige evenementenlocatie met een uniek tintje. Onze ruimtes zijn niet alleen geschikt voor diverse gelegenheden, maar ze worden ook verrijkt door prachtige kunstwerken die een extra dimensie toevoegen aan de sfeer.

Of je nu kiest voor een intieme bijeenkomst in een van onze knusse zalen of een grootschaliger event in een ruimere omgeving, we hebben de perfecte ruimte voor jouw specifieke behoeften. Laat ons jouw evenement naar een hoger niveau tillen, omgeven door kunst en veelzijdigheid in Dordrecht. Welkom bij Art & Dining, waar jouw evenement een kunstwerk op zich wordt.

Zakelijke events & borrels

Art & Dining is niet alleen een culinaire bestemming, maar ook de perfecte locatie voor zakelijke evenementen en borrels in Dordrecht. Onze veelzijdige ruimtes bieden een stijlvolle en professionele omgeving om je bedrijfsevenementen te organiseren.

Of het nu gaat om vergaderingen, seminars, netwerkevenementen of informele borrels, wij kunnen aan al jouw zakelijke behoeften voldoen. Bovendien kunnen jouw gasten genieten van de inspirerende kunstwerken die onze locatie sieren. Laat ons je helpen om jouw zakelijke evenement een succes te maken bij Art & Dining.

Bekijk onze zalen

Bij Art & Dining bieden we een scala aan sfeervolle zalen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu kiest voor de elegantie van de Salon, de veelzijdigheid van het Auditorium of de ontspannen sfeer van de Wijnbar/Lounge, elke zaal heeft zijn eigen unieke charme.

Of je nu een intieme bijeenkomst, een formele presentatie of een gezellige borrel plant, onze zalen bieden de perfecte setting om jouw evenement onvergetelijk te maken. Ontdek onze diverse zalen en kies degene die het beste bij jouw gelegenheid past.

“Unieke locatie met gezellig en gastvrij personeel”

Meer informatie

Wilt u graag een offerte aanvragen? Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Reserveer direct

Let op! Reserveren kan pas vanaf 7 personen