Het museumrestaurant

Stap binnen bij ons gezellige restaurant in het hart van Dordrecht, waar we de kunst van gastvrijheid combineren met heerlijke gerechten. Onze warme ambiance en vriendelijke sfeer maken van uw bezoek een onvergetelijke ervaring.

Geniet van de culinaire verwennerij en ontdek waarom ons restaurant de perfecte plek is om te ontspannen, te genieten en ongedwongen samen te zijn met vrienden en familie in Dordrecht.

Gezellig restaurant Dordrecht

Bij Art & Dining verwelkomen we u met een toegankelijke en herkenbare kaart. Hier vindt u eerlijke gerechten, bereid met passie en vakmanschap, tegen zeer redelijke prijzen.

Onze menukaart is samengesteld om uw smaakpapillen te verwennen en uw verwachtingen te overtreffen. Kom langs en geniet van een smaakvolle ervaring zonder de bank te breken.

Eten in Dordrecht in onze Museumtuin & serre

Onze museumtuin en serre zijn ware verborgen schatten in het bruisende hart van Dordrecht. Hier kunt u niet alleen heerlijk lunchen, maar ook de rust en schoonheid van een van de mooiste en meest serene plekken in de binnenstad ervaren.

Ontsnap aan de drukte en geniet van uw maaltijd te midden van de groene omgeving en het rustgevende geluid van de natuur. Eten in Dordrecht wordt hier een bijzondere ervaring waarbij u zich kunt verbinden met de stad en haar prachtige natuurlijke schoonheid.

Lunchen Dordrecht centrum

Bij ons kunt u op elk moment van de dag binnenlopen en genieten van een heerlijke lunch in het hart van Dordrecht Centrum. Geen gedoe met reserveren – wij verwelkomen u met open armen voor een smakelijke lunchervaring.

Onze menukaart biedt een scala aan verrukkelijke opties om uw middag op te fleuren, of u nu alleen komt of met vrienden en collega’s. Kom langs en ontdek de gezellige sfeer van onze locatie en proef de heerlijke gerechten die we voor u hebben klaarstaan.

“Quote over de plek of korte uitspraak van een klant over hoe leuk het was.”

Reserveer direct

Let op! Reserveren kan pas vanaf 7 personen