Over ons

Sinds april van dit jaar, hebben Mariska en Christiaan de eer om de nieuwe eigenaren te zijn van Art & Dining. Na jaren van ervaring opdoen, kregen we eindelijk de kans om onze droom te verwezenlijken .Ons restaurant bevindt zich in het prachtige Dordrechts Museum, en we zijn er trots op dat we mogen opereren binnen deze culturele schat.

Onze locatie biedt niet alleen een heerlijke eetervaring, maar ook toegang tot een verborgen juweel – de museumtuin. Daarnaast hebben we diverse zalen met originele kunstwerken, die onze gasten een unieke omgeving bieden.

Meer over Art & dining

In onze salon pronken de werken van de gebroeders Van Strij, de oprichters van de tekengenootschap Pictura. In het restaurant sieren de muren met kunstwerken die zes eeuwen schilderkunst overspannen. Bovendien beschikken we over een auditorium dat geschikt is voor gezelschappen tot 150 personen, ideaal voor lezingen en andere evenementen. Een bijzonder kenmerk van ons auditorium is de ‘Kamer in het rond’ van Aert Schouman.

Bij Art & Dining willen we onze gasten verwelkomen in een unieke en inspirerende omgeving waar kunst en culinaire genoegens samenkomen. We hopen dat u samen met ons wilt genieten van deze bijzondere ervaring.

Onze partners

“Unieke locatie met gezellig en gastvrij personeel”

Reserveer direct

Let op! Reserveren kan pas vanaf 7 personen