Wijnbar / lounge

De Wijnbar/lounge aan de achterkant van het museum is sfeervol en trendy. Met hoogpolige tapijten, banken aan de hoge ramen en een bar in het midden van de ruimte, kan je in een aangename en relaxte ambiance met een hapje en een drankje genieten. Interactieve zuilen leren je meer over de collecties van het museum en de muren zijn bekleed met grote kunstposters. Je kan hier een aperitief drinken voor de lunch of het diner, of gewoon gezellig borrelen na het werk of een dagje Dordrecht.

Wijnbar reserveren

Ook is de Wijnbar exclusief te reserveren voor je gezelschap; leuk voor een zakenborrel, receptie of bijvoorbeeld de ontvangst voorafgaand aan een feest of vergadering. Natuurlijk kan je hier genieten van onze mooie wijnen!

Wist je dat ZKH Willem Alexander hier wat gedronken heeft toen hij de tentoonstelling Willem II – kunstkoning kwam openen?

Zakelijke events & borrels

Art & Dining is niet alleen een culinaire bestemming, maar ook de perfecte locatie voor zakelijke evenementen en borrels in Dordrecht. Onze veelzijdige ruimtes bieden een stijlvolle en professionele omgeving om je bedrijfsevenementen te organiseren.

Of het nu gaat om vergaderingen, seminars, netwerkevenementen of informele borrels, wij kunnen aan al jouw zakelijke behoeften voldoen. Bovendien kunnen jouw gasten genieten van de inspirerende kunstwerken die onze locatie sieren. Laat ons je helpen om jouw zakelijke evenement een succes te maken bij Art & Dining.

Bekijk onze zalen

Bij Art & Dining bieden we een scala aan sfeervolle zalen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu kiest voor de elegantie van de Salon, de veelzijdigheid van het Auditorium of de ontspannen sfeer van de Wijnbar/Lounge, elke zaal heeft zijn eigen unieke charme.

Of je nu een intieme bijeenkomst, een formele presentatie of een gezellige borrel plant, onze zalen bieden de perfecte setting om jouw evenement onvergetelijk te maken. Ontdek onze diverse zalen en kies degene die het beste bij jouw gelegenheid past.

“Unieke locatie met gezellig en gastvrij personeel”

Meer informatie

Wilt u graag een offerte aanvragen? Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Reserveer direct

Let op! Reserveren kan pas vanaf 7 personen