De Zaal / Auditorium

De Zaal/Auditorium is een prachtige, grote ruimte en voorzien van alle moderne gemakken, waaronder WiFi, een beamer en een geluidsinstallatie. In een theateropstelling is De Zaal geschikt voor 140 personen, voor een feest kan je tot 200 personen uitnodigen en voor een diner hebben we plaats voor 150 personen. Wil je een minder zakelijke uitstraling, dan kunnen de muren bedekt worden en kan De Zaal feestelijk aangekleed worden. Deze ruimte is uitermate geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten en conferenties als recepties, feesten en diners.

De muren zijn bekleed met werken van de Dordtse romantisch kunstschilder Ary Scheffer (1795 – 1858).

Zakelijke events & borrels

Art & Dining is niet alleen een culinaire bestemming, maar ook de perfecte locatie voor zakelijke evenementen en borrels in Dordrecht. Onze veelzijdige ruimtes bieden een stijlvolle en professionele omgeving om je bedrijfsevenementen te organiseren.

Of het nu gaat om vergaderingen, seminars, netwerkevenementen of informele borrels, wij kunnen aan al jouw zakelijke behoeften voldoen. Bovendien kunnen jouw gasten genieten van de inspirerende kunstwerken die onze locatie sieren. Laat ons je helpen om jouw zakelijke evenement een succes te maken bij Art & Dining.

Bekijk onze zalen

Bij Art & Dining bieden we een scala aan sfeervolle zalen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu kiest voor de elegantie van de Salon, de veelzijdigheid van het Auditorium of de ontspannen sfeer van de Wijnbar/Lounge, elke zaal heeft zijn eigen unieke charme.

Of je nu een intieme bijeenkomst, een formele presentatie of een gezellige borrel plant, onze zalen bieden de perfecte setting om jouw evenement onvergetelijk te maken. Ontdek onze diverse zalen en kies degene die het beste bij jouw gelegenheid past.

“Unieke locatie met gezellig en gastvrij personeel”

Meer informatie

Wilt u graag een offerte aanvragen? Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Reserveer direct

Let op! Reserveren kan pas vanaf 7 personen